Ribbensteg (kun hvis du har grill med låg), mariner den med den marinade du nu har lyst til (kan også købes færdigt), og kom nogle rosmarinstykker ned imellem sværene, og lad den simrestege på grillen et par timer - for at få sværene sprøde skal den vendes engang imellem.
 Nakkefilet, som du også kan marinere med det du har lyst til, og eventuelt lave små "lommer" med hvidløg eller andre krydderurter.
 Oksecuvette med "lommer" af hvidløg.
 Lammekoteletter, som også kan marineres.
 Kartoffelpakker, skær kartofler i skiver á ca 3-5 mm tykkelse, vend alle skiverne i noget olie, krydr dem med det du har lyst til. Herhjemme bruger vi bla. salt, peber, Texaskrydderi, persille, rød peberfrugt, hvidløgsstykker eller smøreost (f.eks. pikantost, Philidelphia, hvidløgsost), der skal bruges en god klat ost.
 Tomatsalat, tomater skæres i skiver, rødløg skæres i tynde strimler, eventuelt med hvidløg (hakket eller presset), det hele kommes i et fad/en skål sammen med lidt olivenolie og blandes sammen - har bedst af at stå og trække lidt.
 Hvis I har en støbejernswok/gryde, så kan I lave en lækker wokret på grillen med f.eks. kyllingefilet, nye kartofler, grønne bønner, gulerødder, karry, kokosmælk, sukkerærter og ris som tilbehør.