Jeg er i gang med at bage jordbærtærte til mine forældre kommer senere.. Den er blevet bagt adskellige gange efter denne opskrift og den er virkelig lækker! Så hvis i har en time hvor i ikke ved hvad i skal lave er det her klart at anbefale 
Jordbærtærte:
Mørdej:
150 gram mel
100 gram smør
50 gram sukker
1/2 sammenpisket æg
Fyld:
100 gram smør
100 gram sukker
100 gram reven marcipan
1/2 sammenpisket æg
100 gram mørk chokolade samt en smule ribsgele
Creme:
2 1/2 dl mælk
1/2 pose kage creme
2 1/2 dl fløde
500 gram jordbær
Mørdejen æltes sammen og stilles på køl en time, så den er nemmere at arbejde med. herefter bages den alene i cirka 15 minutter. Dejen tages ud og fyld puttes på og dette bages så sammen til den er gylden brun. Bunden tages ud og chokolade puttes på med det samme, så det smelter af varmen fra tærten. (Det er nemmest at bruge de der chokolade-smelte-knapper fra Odense chokolade
)
Når tærten er afkølet og chokoladen stivnet puttes blandingen af kagecreme og fløde på, hvorefter jordbær halveres og lægges på cremen. Til sidst smeltes lidt ribsgele i en gryde og hældes over 
God fornøjelse 
- og lige et billede fra den til i eftermiddag!
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld