lækre grovboller... der ikke skal æltes

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.754 visninger
4 svar
0 synes godt om
6. maj 2010

SHERO

1 liter lunken vand

10-20 g gær

800 g grovhvede mel blanding - kornkammeret

200 g hvedemel

1 spk salt

 

gær opløses i vand og mel og salt blandes i, evt med røremaskine eller elpisker. Dejen skal have tandpasta konsistent. Sættes derefter i køleskabet, skal mindst stå i 12 timer, kan stå i op til 5 dage. (så man man tage lidt og bage hver morgen MMMmm)

Dejen kan let ligges på pladen med 2 spiseskeer... så har man helt sluppet for at få fingerne i dejen.... :-)

Bages ca. 20 min på 230-250 grader (alm. ovn IKKE varmluft)

(vigtigt: ovnen skal vare forvarmet helt, så den kolde dej sættes i varm ovn, ellers bliver de meget flade)

Voila....

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. maj 2010

Frejasmor

Tak for den opskrift, den vil jeg da prøve... Hader nemlig at røre ved dej

Anmeld

6. maj 2010

Patrick07

Haps  Manglede lige en god opskrift på grovboller

Anmeld

6. maj 2010

FruHolm <3

den skal da prøves her til weekenden

hader at have dejfingre men elsker at bage 

Anmeld

6. maj 2010

MorTilGustav

Dén må jeg prøve! Det er altid det med dej på fingrene der gør, at jeg aldrig får taget mig sammen til at bage

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.