et ?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

922 visninger
3 svar
0 synes godt om
7. juni 2008

Munder

Kan man fryse marcipan???

Jeg har købt en hel rulle, da jeg skulle lave rabarbermuffins, og nu kan jeg ikke bruge resten....kan det fryses til næste portion muffins?

(?) Dorte

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. juni 2008

bette

ja det kan det godt..

Anmeld

7. juni 2008

Munder

Takker, det bliver skåret i skiver og frosset.

Hvor lang tid kan det ligge....og hvordan tør man det op(?)

Anmeld

1. august 2008

Skovurt

hmm... uden at have nogen videnskabelig forklaring, men kun mine egne erfaringer, så vil jeg sige at det kan fryses i i hvert fald ½ år :)

Jeg plejer at fryse det ned i det stykke som det nu engang er, og tager det så op og river det, mens det stadig er frosset (skal som regel bruge det revet, i kager/desserter)

Hvordan det tøes op... hmm ... jeg ville bare tage det op i god tid før det skal bruges, og lægge det på køkkenbordet til optøning (alt afhængigt af tykkelsen på skiverne, så tager det ikke lang tid førend det er optøet)

Det kan godt være lidt "vådt" når det har været frosset - vil tro at det kan fixes ved at ælte lidt flormelis i, hvis man skal bruge det til at rulle ud eller lign.

Anette

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.