Man kan bare koge almindelige æg i 5 sek, det er lige så godt
se nedenstående med pink fra netdoktor.dk
http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/salmonella_bakterier.htm
Hvilken tilberedning af maden er nødvendig for at undgå salmonellabakterier?
For at være sikker på at salmonella bakterierne dræbes ved tilberedningen af maden, skal de opvarmes. Det sikreste er derfor at gennemstege og koge maden helt.
- Fjerkræ skal altid gennemsteges eller koges.
- Hakket kød skal altid gennemsteges eller koges.
- Hvis man ikke vil bruge pasteuriserede æg, der hvor rå æg anvendes, bør man skolde æggene i kogende vand i fem sekunder, før det bruges.
- Husk aldrig at knække et råt æg på kanten af en skål der indeholder andre madvarer. På de fleste æg sidder smitten faktisk kun på skallen. Hvis man vil være sikker, så anvend kun pasteuriserede æg, der hvor der skal bruges rå æg, og kog dem ellers hårdkogte.
Anmeld