Råcreme

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.171 visninger
5 svar
0 synes godt om
23. april 2010

Englebisse

Jeg skal til at lave rarbarber/jordbær trifli og hertil skal der være råcreme, men så får jeg set jeg har købt hel pasteuriserede æg istedet for æggeblomme. Så nu vil jeg hører om der nogen der ved om man kan bruge hel æg til råcreme??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. april 2010

Englebisse

Er der slet ikke nogen der ved det???

Anmeld

23. april 2010

Englebisse

MorpåSjælland skriver:

Her: http://www.vildmedmad.dk/frugtsalat-med-raacreme-292/



Tusind tak

Anmeld

23. april 2010

E.T

Man kan bare koge almindelige æg i 5 sek, det er lige så godt

se nedenstående med pink fra netdoktor.dk

http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/salmonella_bakterier.htm

Hvilken tilberedning af maden er nødvendig for at undgå salmonellabakterier?

For at være sikker på at salmonella bakterierne dræbes ved tilberedningen af maden, skal de opvarmes. Det sikreste er derfor at gennemstege og koge maden helt.

  • Fjerkræ skal altid gennemsteges eller koges.

  • Hakket kød skal altid gennemsteges eller koges.

  • Hvis man ikke vil bruge pasteuriserede æg, der hvor rå æg anvendes, bør man skolde æggene i kogende vand i fem sekunder, før det bruges.

  • Husk aldrig at knække et råt æg på kanten af en skål der indeholder andre madvarer. På de fleste æg sidder smitten faktisk kun på skallen. Hvis man vil være sikker, så anvend kun pasteuriserede æg, der hvor der skal bruges rå æg, og kog dem ellers hårdkogte.

Anmeld

23. april 2010

Englebisse

E.T skriver:

Man kan bare koge almindelige æg i 5 sek, det er lige så godt

se nedenstående med pink fra netdoktor.dk

http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/salmonella_bakterier.htm

Hvilken tilberedning af maden er nødvendig for at undgå salmonellabakterier?

For at være sikker på at salmonella bakterierne dræbes ved tilberedningen af maden, skal de opvarmes. Det sikreste er derfor at gennemstege og koge maden helt.

  • Fjerkræ skal altid gennemsteges eller koges.

  • Hakket kød skal altid gennemsteges eller koges.

  • Hvis man ikke vil bruge pasteuriserede æg, der hvor rå æg anvendes, bør man skolde æggene i kogende vand i fem sekunder, før det bruges.

  • Husk aldrig at knække et råt æg på kanten af en skål der indeholder andre madvarer. På de fleste æg sidder smitten faktisk kun på skallen. Hvis man vil være sikker, så anvend kun pasteuriserede æg, der hvor der skal bruges rå æg, og kog dem ellers hårdkogte.


Det tænkte jeg også på, men nu havde jeg købt de hele pasteuriserede æg så skal de altså også bruges

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.