indbagt kylling

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.447 visninger
3 svar
0 synes godt om
17. april 2010

B&J

Ja griner ved kl er mange for af tænke på mad men i morgen skal vi have indbagt kylling altså dybber kylling i noget dej også i olie men gør i det rå kylling eller steger i kylling eller koger kyllingen først???? håber i kan hjælpe mig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. april 2010

Bondepigen

B&J skriver:

Ja griner ved kl er mange for af tænke på mad men i morgen skal vi have indbagt kylling altså dybber kylling i noget dej også i olie men gør i det rå kylling eller steger i kylling eller koger kyllingen først???? håber i kan hjælpe mig



Min mand som laver meget kinesisk mad, siger at det bestemmer I selv. Men koger I det først, bliver det nok lidt mere tørt i det... og dypper I det råt i dejen, så skal stykkerne ikke være alt for store, for I skal være sikre på det bliver stegt helt igennem...

Anmeld

18. april 2010

B&J

bondepigen skriver:



Min mand som laver meget kinesisk mad, siger at det bestemmer I selv. Men koger I det først, bliver det nok lidt mere tørt i det... og dypper I det råt i dejen, så skal stykkerne ikke være alt for store, for I skal være sikre på det bliver stegt helt igennem...



Mange tak

Anmeld

18. april 2010

Bondepigen

B&J skriver:



Mange tak



Det var da så lidt.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.