En hel kylling?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.008 visninger
12 svar
0 synes godt om
20. marts 2010

Kvindemin

Hvordan dælen for jeg den lækker, hvor lang tid, hvordan tilberedes den og skal den bare lægg epå en rist?

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. marts 2010

Valle81

Chritinap skriver:

Hvordan dælen for jeg den lækker, hvor lang tid, hvordan tilberedes den og skal den bare lægg epå en rist?

 



Du tager den og lægger i et ildfastfad, med brystet op af. Så hælder du ca en cm vand i bunden af fadet, det gør at den ikke kan tørre ud:0)

Så drysser du salt på og sætter et par smør klatter på den.

Ind i ovnen på varmluft 180 grader. Den skal have ca en time pr. kilo:0)

Så har du skøn skøn skøn hel kylling:0)

Christina,

Som elsker hel kylling i ovnen og laver det ca 2 gange om ugen:0)

Anmeld

20. marts 2010

BinaMor

jeg laver den tit i gryde med vand. i ca 1 1/2 time små koge. det giver mør og fugtig kylling samt en bedre sovs for alt vandet bruger du jo bagefter som væden dertil.

 

mums.

du mangler det sprøde skind.. men tilgengæld smelter kødet mellem tænderne.

Anmeld

20. marts 2010

Kvindemin

Tak pigser, er nød til at vælge den med skindet - elsker sprødt skind

 

Anmeld

20. marts 2010

Valle81

Chritinap skriver:

Tak pigser, er nød til at vælge den med skindet - elsker sprødt skind

 



Det er også guf, og hvis du hele tiden sørger for at der er vand i bundet af det ildfastefad, så kan du bruge det som fond til svs, det smager himmelsk:0)

 

Anmeld

20. marts 2010

Louise81

Jeg plejer at lave en lækker marinade og stege den i en stegepose (husk at klippe et lille hjørne af, så dampen kan komme ud) som nævnt før, ca. 1 time per kg ved 180 varmluft. Saften der samler sig i posen kan bruges til sauce og hvis ikke skindet er blevet sprødt nok, så får den lige lidt under under grillen.

God fornøjelse med kyllingen  

Anmeld

4. august 2010

otlitrom





Du tager den og lægger i et ildfastfad, med brystet op af. Så hælder du ca en cm vand i bunden af fadet, det gør at den ikke kan tørre ud:0)

Så drysser du salt på og sætter et par smør klatter på den.

Ind i ovnen på varmluft 180 grader. Den skal have ca en time pr. kilo:0)

Så har du skøn skøn skøn hel kylling:0)

Christina,

Som elsker hel kylling i ovnen og laver det ca 2 gange om ugen:0)



Hej Valle.

Ved det er en gammel tråd, men bare et simpelt spørgsmå til din kyllinge-metode

Kan man give den paprika sammen med salten.. Og så bare smør på og ind i ovnen? Eller er det bedst at holde den "plain" kun med salt??

Har planer om at stoppe en krabat i ovnen i morgen

Anmeld

4. august 2010

Kvindemin

kitty skriver:



Hej Valle.

Ved det er en gammel tråd, men bare et simpelt spørgsmå til din kyllinge-metode

Kan man give den paprika sammen med salten.. Og så bare smør på og ind i ovnen? Eller er det bedst at holde den "plain" kun med salt??

Har planer om at stoppe en krabat i ovnen i morgen



ja det kan du godt, masser - det gjorde jeg mums..

Anmeld

4. august 2010

Valle81

kitty skriver:



Hej Valle.

Ved det er en gammel tråd, men bare et simpelt spørgsmå til din kyllinge-metode

Kan man give den paprika sammen med salten.. Og så bare smør på og ind i ovnen? Eller er det bedst at holde den "plain" kun med salt??

Har planer om at stoppe en krabat i ovnen i morgen



Det kan du sagtens:0) Det vil da smage dejligt:0)

Anmeld

4. august 2010

otlitrom

Chritinap skriver:



ja det kan du godt, masser - det gjorde jeg mums..



Jeg tænkte det nok, men får en kok på besøg til aftensmad, så ville lige have det skåret ud i pap.. Tak!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.