Gullasch? (staves)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

949 visninger
5 svar
0 synes godt om
19. marts 2010

Guldet

Nogen der har en god og let opskrift på den ret??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. marts 2010

Hellemor

Når jeg laver gullash bruger jeg:

500g kød i strimler, 4 spsk mel, salt, peber, paprika, 2 hakkede løg og ca 4 dl. bouillon.

Først så vender jeg kødstrimlerne i melet blandet med salt og peber. Så svitser jeg de hakkede løg i en gryde og tager dem op når de er færdige. Så bruner jeg kødet af nogle omgange, kommer løgne tilbage i gryden og tilsætter de sidste ingredienser. Så får retten lov til at stå og simre under låg i ca 11/2 time.

Mums

Anmeld

19. marts 2010

Guldet

Hellemor skriver:

Når jeg laver gullash bruger jeg:

500g kød i strimler, 4 spsk mel, salt, peber, paprika, 2 hakkede løg og ca 4 dl. bouillon.

Først så vender jeg kødstrimlerne i melet blandet med salt og peber. Så svitser jeg de hakkede løg i en gryde og tager dem op når de er færdige. Så bruner jeg kødet af nogle omgange, kommer løgne tilbage i gryden og tilsætter de sidste ingredienser. Så får retten lov til at stå og simre under låg i ca 11/2 time.

Mums



Mums lyder lækkert. tak for opskriften

Anmeld

19. marts 2010

oo

og hvis du tilsætter hakkede gulerøder og rød peberfrugt i tern, så bliver det bare MUMS!

Anmeld

19. marts 2010

Guldet

Tjuhl skriver:

og hvis du tilsætter hakkede gulerøder og rød peberfrugt i tern, så bliver det bare MUMS!



Tak for tippet..manman

Anmeld

19. marts 2010

Guldet

LAURAS MOR skriver:



Tak for tippet..manman



der skulle ha stået nam nam

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.