Hvor vild ska den være? Og hvor meget tid?
Er det en "dåse-udgave" eller er det den vilde med meget kærlig hånd?
TOMATSUPPE:
1 kg friske (overmodne/grønne du vælger selv!)
Olie
Løg
Hvidløg
bouillon 1/2- 1/1 liter,
- alt afhængig af væsken i tomaterne og hvor tynd suppen ska være....
Stavblender
Ovn
Gryde
Tomaterne skæres i både, løg skæres i store "chuncks" og hele fed hvidløg pilles klar. Alle grøntdagerne smides på en bradepande i ovnen, olie ovenpå, salt pebber og hva man ellers kan lide af krydderi.
Ind i ovnen i 1 times tid. (gerne mere) 150 grader.
Det hele over i en gryde, Bouillonvand ovenpå, blende blende og smag til under opkog!
Tilbehør, ristede pinjekerne og bacon, som begge er tørstegte hver for sig, og så selvfølgelig noget lækkert brød.
Bon aptit.
p.s. Ovenstående er ikke meget mere besværlig, end at åbne dåser..... Men det tager jo selvfølgelig lige en smule længere tid, end en dåseåbner kan klare det på!
Anmeld