Eksperthjælp: Kære Ditte

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.767 visninger
0 svar
0 synes godt om
17. februar 2010

Rikke Nielsen

"Kære Ditte"

Hej,

Lige et hurtigt spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe os med. Vi venter barn til sommer og er nu uge 19+2 d.d. Igår var vi til skanning på hvidovre sygehus, hvor vi fik afvide at vi havde et fint og sundt barn og at der var ikke det mindste unormalt at se og det var jo bare lykken at få afvide. Selvfølgelig var vi jo alligevel lidt nysgerige og spurgte til sidst.."nå, er der så noget at se? altså mellem benene?" skanningssygeplejerskens svar var at vi havde et sundt og fint barn og at det vel var det vigtigste, hvilket fint os til at føle os en smule dumme, for selvfølgelig er det jo det, men vi ville jo alligevel gerne vide hvad køn det er, hvis det kunne lade sig gøre. Vi spurgte om der var noget at se  og troede faktisk at hun jokede lidt med os, men hun sagde at det var 50/50, der var ingen synlig tissemand  og så kunne den enten gemme sig eller også kunne det være en pige, det ville hun ikke gætte på, for hun var i øvrigt selv blevet snydt da hun ventede sit barn.  

For os så det ud som om Bebsen lå med rumpen i vejret og spredte ben og hun kiggede nedefra og fra mange sider da hun bruge noget tid på at finde blæren.

Det som irriterede lidt var at hun ikke sagde, at hun desværre ikke kunne se noget, hvilket i så fald havde været ok , men at hun fik os til at føle lidt som om at det var os der var mærkelige fordi vi gerne vil vide kønnet. Og så det, at fordi man ikke ser en tissemand at så kan man ikke vide det? jeg mener der er jo folk som får besked at de venter en pige, der må jo være andre tegn end fundet af tissemand eller ej?

Mit spørgsmål er egentlig efter denne halvlange mail er derfor overstående spørgsmål samt om  hun havde ret i sin udtalelse? vi har læst at 95 % kan få besked på kønnet i uge 20. 

 

Et sidste og helt andet spørgsmål, det tilbud om 2d skanning til 500 kr hvor længe står det ved magt og hvor lang tids ventetid er der hvis man vil have foretaget en skanning medhenblik på kønsbestemmelse hos jer?

Med venlig hilsen Ditte



Rikkes svar

Kære Ditte

 

Tillykke med graviditeten og med at alt ser fint ud.

 

Når vi hos Scanningsklinikken laver en kønsscanning udtaler vi os først, når barnet ligger så perfekt, at vi ikke er i tvivl om kønnet. Ses en lille pige i 20. uge kan man se tre hvide linier mellem benene, mens man ved en lille dreng kan se både pung og penis. Men det er vigtigt at se kønnet og ikke kun udtale sig ud fra ikke at have set en tissemand, sådan som det lyder hun sagde ved jeres scanning i går. Får man en kønsscanning hos Scanningsklinikken, er det jo også scanningens primære formål at give jer en sikker kønsidentificering. Hvor I på sygehuset får en gennemscanning, så er der ikke altid tid til at kigge efter kønnet.


Men jeg kan sagtens følge jer, og rigtig mange vælger også at vide kønnet, så man kan gå og glæde sig og tale om barnet navn. Hvis I ønsker en kønsscanning har vi som regel en tid hurtigt, og tilbudet om en kønsscanning til 500,- fortsætter et stykke tid endnu.

 

Held og lykke med den lille.

 

Med venlig hilsen

 

Rikke Nielsen /Scanningsklinikken

Århus / Kolding / København - 86 13 42 22



Professionelle og personlige ultra- lydscanninger af gravide i både 2D og 3D/4D.

Se Rikkes hjemmeside: Scanningsklinikken.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.