Tilbehør til bøf

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.074 visninger
6 svar
0 synes godt om
5. februar 2010

SaNiNa

Vi skal have T-bone i aften.

Men kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg har lyst til som tilbehør, syntes tit det kan blive det sammen man får.

Hvad spiser i til når i får bøf?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. februar 2010

9510

Vi får enten bagte kartofler, pommessautes, salat, flutes og masser jensen sovs

Tror også vi skal have bøf til aften

Anmeld

5. februar 2010

FrKLA

vi får tit ovnbagte rodfrugter - kartofler, gulerødder, rødbeder og pastinak.

Ellers får vi "bare" kartofler, kogte og noget grønt til..

Anmeld

5. februar 2010

Majbriteriksen

Uhmm t-bone. Hvis vi får steaks får vi tit broccolisalat,  hjemmebagt flutes og bagekartoffel med persillesmør. Det er en lille festmiddag her.

Anmeld

5. februar 2010

oo

vi får danablue kartofler, det smager FANTASTISK!

du tager nogle aspargeskartofler og lægger ca ti på et stort stykke bagepapir. så lægger du en klat smør på hver enkelt kartoffel og derefter smuldrer du omkring 1/3 af en pakke danablue ost (helst den billige fra netto) ud over kartoflerne. Til sidst skal der salt og peber henover. Så pakker du det hele sammen i bagepapiret og sætter i ovnen ved 200 grader i 50 minutter og derefter 10 minutter på eftervarme. og så hælder du dem op i et fad og sørger for at få alt snasket (der gerne skulle være delvist sprødt nu) med.

prøv det! det er det bedste nogensinde!!

Anmeld

5. februar 2010

otlitrom

Tjuhl skriver:

vi får danablue kartofler, det smager FANTASTISK!

du tager nogle aspargeskartofler og lægger ca ti på et stort stykke bagepapir. så lægger du en klat smør på hver enkelt kartoffel og derefter smuldrer du omkring 1/3 af en pakke danablue ost (helst den billige fra netto) ud over kartoflerne. Til sidst skal der salt og peber henover. Så pakker du det hele sammen i bagepapiret og sætter i ovnen ved 200 grader i 50 minutter og derefter 10 minutter på eftervarme. og så hælder du dem op i et fad og sørger for at få alt snasket (der gerne skulle være delvist sprødt nu) med.

prøv det! det er det bedste nogensinde!!



Det skal helt sikkert prøves, det lyder mega lækkert!

Når vi laver bøf (sker sjældent, er studerende ) så er det med hjemmelavede fritter, salat og Bearnaise-sovs.

Anmeld

7. februar 2010

SaNiNa

uuh der er flere lækkere ting i mellem.

vi fik så bagekartoffel med hvidløg dressing (hjemmelavet), salat med meget meget fint hakket rosenkål, hasselnødder, og æble i lidt stor stykker og hjemmelavet rødvins sovs.

 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.