Hvad er jeres livret??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

679 visninger
2 svar
0 synes godt om
23. januar 2010

Prinsessens'Mor<3

Gerne med opskrifter så man kunne prøve den, mangler nye ideer, i må også gerne komme med en opskrift selvom det ikke er jeres livret..

Jeg har lige en god opskrifter her:

FISKEFAD:

4 Kartofler
2 poser koge pose ris
1 pakke rødspætte filet (eller andet fisk)
50 gr. smør
2 revne gullerødder
2 løg
4 spsk mel
4 dl. vand
4 dl. mælk
salt, peber

Kog risene. Smelt smøren i en gryde og svits gulerødder og løg.
Drys mel i og tilsæt mælk og vand. Kog sovsen ved svag varme.
smag til med salt og peber. Gør sovsen tyk.
Skrald kartoflerne og skær dem i skiver, læg dem nederst i et lag
i et ildfast fad, lig de færdige ris oven på i et lag og fisken øverst, hæld
derefter sovsen hen over.
Steg i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader varmluft.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

31. januar 2010

Lone Jakobsen

MaleneS skriver:

Gerne med opskrifter så man kunne prøve den, mangler nye ideer, i må også gerne komme med en opskrift selvom det ikke er jeres livret..

Jeg har lige en god opskrifter her:

FISKEFAD:

4 Kartofler
2 poser koge pose ris
1 pakke rødspætte filet (eller andet fisk)
50 gr. smør
2 revne gullerødder
2 løg
4 spsk mel
4 dl. vand
4 dl. mælk
salt, peber

Kog risene. Smelt smøren i en gryde og svits gulerødder og løg.
Drys mel i og tilsæt mælk og vand. Kog sovsen ved svag varme.
smag til med salt og peber. Gør sovsen tyk.
Skrald kartoflerne og skær dem i skiver, læg dem nederst i et lag
i et ildfast fad, lig de færdige ris oven på i et lag og fisken øverst, hæld
derefter sovsen hen over.
Steg i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader varmluft.



opdagede lige din tråd.

en af mine livretter er tarteletter.

kog en kylling med et par gullerødder (ca en time)

tag kylling op og pil kødet af, skær det, og gullerødder i tern

si væsken, fjern det værste fedt. tilsæt et par dåser asparges snitter, gullerødder og kyllingetern, lidt mælk, fløde eller cremefine, kog op, jævn og spis med masser af varme tarteletter

Anmeld

31. januar 2010

Diana...

helt sikkert min livret.

 

500g Skinkekød

2 gulerødder 

2 porre

bønnespirer

1 tsk ingefær 

2 tsk salt

1 tsk peber

1 spsk rødvins eddike 

2 spsk soja

1/2 l bouillon

 

Kødet skæres ud i tern og brunes sammen med gulerødderne. krydderierne proppes i sammen med bouillionen. 10 min før madden er færdig skal porre og bønnespire i.

 

Skal ca have en halv time.

 

Tilbehør: ris

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.