Bananmos

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.145 visninger
4 svar
0 synes godt om
22. januar 2010

grube1984

Lige et lille (måske dumt) spørgsmål

Jeg har en del bananer liggende som er ved at blive lidt brune i skrællen.
Så har tænkt på at lave mos af dem og så fryse det..
Men kan jeg fryse bananmos??
Og hvordan laver jeg frysevenlig bananmos? Er det bare at mose bananen med en gaffel el og så fryse det?
Er åben for at høre fra jer

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. januar 2010

ønskebørn74

grube1984 skriver:

Lige et lille (måske dumt) spørgsmål

Jeg har en del bananer liggende som er ved at blive lidt brune i skrællen.
Så har tænkt på at lave mos af dem og så fryse det..
Men kan jeg fryse bananmos??
Og hvordan laver jeg frysevenlig bananmos? Er det bare at mose bananen med en gaffel el og så fryse det?
Er åben for at høre fra jer



Det vil blive mørkt..

Anmeld

22. januar 2010

Ranarupta

Når jeg har haft bananer, der var begyndt at blive brune, så har jeg smidt dem i fryseren med skræl og gemt dem til, når det var tid til at lave en banankage...

Mon ikke, at du kan gøre det samme i forbindelse med mos? Altså lade bananen tø op, og så mose den? Men husk at lade skrællen sidde på til bananen er optøet. Den bliver vist nok mørk pga. ilt - ligesom æbler og avocadoer...

/Karina

Anmeld

22. januar 2010

Rikke, Liam & Linus

Jeg har most banan og kommet det i fryseren. Det kan godt være det blev lidt mørkt, men ikke ulækkert mørkt, og smager altså fint.

Anmeld

23. januar 2010

grube1984

Okay.. Det var nogle forskellige meninger.. Hmm..
Jeg må vist bare prøve mig frem med jeres forskellige forslag, og så se hvad der passer bedst for os

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.