nu har jeg startet min første surdej op lige nu står den på rediatoren og er godt i gang med at vokse (eneste sted der er ca 35 -40 grader som der står i bogen den skal ha) nu er jeg så lidt i tvivl om om jeg skal fodre den med noget her mens den er i gang med at blive til. Den er lavet af kærnemælk, fuldkornshvede mel og gær, der står den skal stå ude i 3 - 4 dage til den lugter svagt sur (lavede den mandag den 11 januar) men kan den godt vokse så længe uden at få næring? Hvordan skal jeg behandle den efter den er færdig med at blive lavet? Jeg bager normalt rugbrød hver 2 eller 3 dag ca. Kan den også bruges til at lave grovboller og grovfranskbrød af?? 
Forresten hedder den surmule aka suresen, et navn skulle den jo ha 
 Hvis det lykkes, er der så nogen der har nogle gode opskrifter på noget godt brød?
Håber i kan hjælpe tøser 
			 
			
			
			
			
				Anmeld