Kartofler

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.705 visninger
10 svar
0 synes godt om
5. januar 2010

otlitrom

Ganske enkelt: Hvad gør I ved jeres kartofler, så det ikke altid er det samme?

Jeg plejer at bage dem i ovnen med timian, koge dem, eller lave kartoffelmos..

Har I ikke nogle spændende idéer eller variationer? Kom med dem

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. januar 2010

Mutti2B

Kogte kartofler vendt i pesto. Mums

Anmeld

5. januar 2010

Ox.

  • Skære dem ud, og vender dem i olie med timian, paprika og lidt forskellige krydderier.
  • Laver bagte kartofler
  • Laver kartoffelmos
  • Laver almindelige kartofler
  • Laver svensk pølseret
  • Bager dem i ovnen, ridsede med smør og paprika

Lidt forskellige ting .. :-) Men bruger alverdens krydderier bare for at prøve og det lykkedes oftest meget godt :-)

Anmeld

5. januar 2010

Rasmine

I ovnen, smurt med olie, provence krydderi, brændenælde krydderi, salt og peber OG med en stor håndfuld mandler.

GUF

Anmeld

6. januar 2010

Dictes mor

Riv kartoflerne fint med jordeskokker og bland det sammen med æg og lidt mel, salt og peber, og steg dem som små pandekager, så de bliver gyldne og hænger godt sammen, og varm dem færdig i ovnen. Det smager himmelsk. Og så kan man jo varriere med forskellige salgs rodfrugter, hvis man har lyst.

Anmeld

6. januar 2010

mor_sabina

Majastina skriver:

Riv kartoflerne fint med jordeskokker og bland det sammen med æg og lidt mel, salt og peber, og steg dem som små pandekager, så de bliver gyldne og hænger godt sammen, og varm dem færdig i ovnen. Det smager himmelsk. Og så kan man jo varriere med forskellige salgs rodfrugter, hvis man har lyst.



Uhh hvor lækkert. Har du en mere præsic opskrift?

Anmeld

6. januar 2010

Dictes mor

Jo da:

350 g revne kartofler
250 g revne jordskokker
2 æg
4 spsk mel
salt og peber

Riv rodfrugterne og skyld dem med vand bagefter, de skal lige tørres lidt i et viske stykke (man kan godt lade være med at vaske dem, men så bliver pandekagerne lidt grålige i det). Bland sammen med resten af ingredienserne. Kom klatter af dejen på panden og flad ud til ca. 1 cm tykkelse, husk at røre i dejen hver gang du tager en ny klat. Steg dem langsomt til den er brun er sprød, vend og steg færdig. De kan holdes varme og sprøge ved 200 grader i ovnen indtil de skal spises.

Anmeld

6. januar 2010

KWL

Majastina skriver:

Jo da:

350 g revne kartofler
250 g revne jordskokker
2 æg
4 spsk mel
salt og peber

Riv rodfrugterne og skyld dem med vand bagefter, de skal lige tørres lidt i et viske stykke (man kan godt lade være med at vaske dem, men så bliver pandekagerne lidt grålige i det). Bland sammen med resten af ingredienserne. Kom klatter af dejen på panden og flad ud til ca. 1 cm tykkelse, husk at røre i dejen hver gang du tager en ny klat. Steg dem langsomt til den er brun er sprød, vend og steg færdig. De kan holdes varme og sprøge ved 200 grader i ovnen indtil de skal spises.



Uh...det lyder godt. Det skal prøves

Anmeld

6. januar 2010

Lone Jakobsen

Majastina skriver:

Jo da:

350 g revne kartofler
250 g revne jordskokker
2 æg
4 spsk mel
salt og peber

Riv rodfrugterne og skyld dem med vand bagefter, de skal lige tørres lidt i et viske stykke (man kan godt lade være med at vaske dem, men så bliver pandekagerne lidt grålige i det). Bland sammen med resten af ingredienserne. Kom klatter af dejen på panden og flad ud til ca. 1 cm tykkelse, husk at røre i dejen hver gang du tager en ny klat. Steg dem langsomt til den er brun er sprød, vend og steg færdig. De kan holdes varme og sprøge ved 200 grader i ovnen indtil de skal spises.



uh det er længe siden jeg har smagt sådan nogen sidst. jeg plejer så bare kun at bruge kartofler, men synes da din opskrift lyder langt mere spændende

Anmeld

6. januar 2010

N&J

Jeg laver tit Rösti, revet kartofler blandet med et æg og krydderier og så bare stegt på panden.. uhmm (tror vist vi skal have det i aften)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.