Kalkun frikadeller

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.025 visninger
8 svar
0 synes godt om
4. januar 2010

Diana...

Er der nogen der har en god opskrift på kalkunfrikadeller be om 

Kram

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. januar 2010

mor_sabina

DianaMoar skriver:

Er der nogen der har en god opskrift på kalkunfrikadeller be om 

Kram



Jeg har lavet dem efter samme opskrift som frikadeller, og nogle gange kommer jeg reven gulerod, hvidkål, broccoli eller en anden grønsag i.

Anmeld

4. januar 2010

SaNiNa

som almindelig deller bare mindere mel og så gerne med masser af krydderi

Anmeld

4. januar 2010

otlitrom

Jeg har lavet dem med 500 gr. kød, et æg, lidt mel og lidt mælk. (Jeg kommer bare i til jeg synes det er passende, jeg går ikke efter opskrift).

Så kommer jeg feta i små tern, chili, løg, hvidøg og andre krydderier i.. Lige hvad jeg falder over den dag.. Jeg/Vi synes det smager herligt.

Anmeld

4. januar 2010

mor_sabina

DianaMoar skriver:

Er der nogen der har en god opskrift på kalkunfrikadeller be om 

Kram



Kom lige i tanke om en nem standard opskrift:

Kom kødet i en skå og skær et kryds. Tag så en fjerdedel op, og fyld hullet med mel. 1 æg pr. 500 gram og mælk til konsistensen er rigtig.

Synes det er så sjovt med melet, det tænker jeg altid på når jeg laver frikadeller

Du kan evt. lave den i ovnen by the way

Anmeld

4. januar 2010

MetteT

Har selv lige lavet kyllingefrikadeller i dag.. Grundopskriften på alm. frikadeller og så kom jeg presset hvidløg og feta i..

Det hittede hos både far og datter..  (ja og moaren også selvfølgelig)

Knus Mette

Anmeld

4. januar 2010

Diana...



Har selv lige lavet kyllingefrikadeller i dag.. Grundopskriften på alm. frikadeller og så kom jeg presset hvidløg og feta i..

Det hittede hos både far og datter..  (ja og moaren også selvfølgelig)

Knus Mette

 

Selvfølgelig elsker lille pigen dem  om de så var brænde så spise hun dem  En lille guld prinsesse  hun kunne lære Lucas noget!

Kram

Anmeld

4. januar 2010

titte

Det svære med kalkun frikadeller eller kyllinge deller er at farsen ikke er så fast som alm. deller.  Så pas på med væden. Gør selv sådanne her:

 

400g kyllingekød

REvet løg

1æg

4 spsk mel

en kop rasp

salt og peber samt paprika

rør sammen og er det for fast lidt mælk og for tyndt så ekstra mel og rasp. 

 

Raspen holder det fine kød bedre sammen..

Anmeld

7. januar 2010

Kruse90

de lyder lækre de opskrifter. dem napper jeg da lige

tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.