Jane25 skriver:
 
 Ihh det lyder lækkert. Opskrift modtages gerne
 Her har du opskrifterne, held og lykke, hvis du vælger at bruge dem... :0)
  
 Til suppen skal du bruge:
 2 Løg 4 fed hvidløg, som skæres i fine tern 
 8 gulerødder, 4 peberfrugter, 4 persillerødder 3 porrer og 10 tomater, som skæres i grove tern.
 2 kg skært oksekød, 4 spsk paprika, 2 spsk stødt spidskommen, 1 spsk peber 1 spsk salt og ca 400 gr tomatpure (jeg bruger gerne det i tube fra coop)
 Fremgangsmåde:
 Godt med olie kommes i en stor gryde, løg og hvidløg ristes heri, tilsæt kødet og krydderierne samt ca. 1 L vand. (kød og krydderier må ikke svitses!!!!!) Lad dette koge i 1-1,5 time og tilsæt så alle grøntsagerne, tomatpureen og 4 L vand. Kog suppen til grøntsager og kød er mørt. Smag til med salt, peber og evt mere paprika.
 Til de koldhævede boller skal du bruge en skål der er rigelig stor, dejen hæver nemlig rigtig meget og en silicone muffinsform. Papir kan også bruges men så skal du have 3 papirsforme i èn, medmindre du køber de dyre forstærkede papirsforme.
 Til 12 boller:
 50gr gær
 4 dl lunkent vand
 25 gr margarine
  11/2 tsk salt
 1 tsk sukker
 500 gr hvedemel
 1 1/2 tsk bagepulver
 Udrør gæren i vandet, tilsæt smør, salt sukker, æg og melet der er blandet med bagepulveret
 Dejen skal være lind og smidig (næsten flydende)
 Dejen sættes i køleskab i op til 5 dage og når man skal bruge dem kommer man dem med en ske i muffinsformene og bager dem i ovnen ved 225 grader i ca 15 min