Brunch - inspiration

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

27. december 2009

mullesmith2

Friske grønne asparges med seranoskine omkring mmm. Aspargesene skal lige have en kogning på 2min og køles af og rulles seranoskine omkring og så i et fad og ind i ovnen i et kvarters tid 20min måske ved 200 grader, lige så skinken bliver lidt sprød. Mmmm det smager godt det fik jeg sidst til brunch hos min mor, sammen med et stykke ristet rugbrød. og alt det andet der høre til brunch selvfølgelig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. december 2009

Assi

Jeg lavede også brunch til min fødselsdag. Der serverede jeg:

tomat/bacon tærte

yoghurt naturel med hjemmelavet musli med havregryn/kokosmel/hasslenødder/honning/chokolade

en masse udskåret frugt til yoghurten og som snack

grovboller med pålæg; laks, ost, marmelade, agurk, peberfrugt,

chokolademuffins

små stykker mørk og mint chokolade

Juice, kaffe og the

God fødselsdag!

Anmeld

27. december 2009

eirene

mmmm, det lyder rigtig lækkert altsammen.

Jeg kiggede lidt på nettet og det blev til (udover alt det andet) Omelet med bagte tomater og lynbrød fra Karolines opskrifter. Hvis jeg kan nå det bager jeg nogle snegle... Men mon ikke folk bliver mætte...

Tak for tipsene. De kan altid bruges.

Og tak for fødselsdagshilsner.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.