Fandt disse kalorielette og cremede salater:
 300 g pastaskruer 
150 g kyllinge- eller kalkunbryst i tern 
150 g 10+ danbo i tern
  
Dressing: 
2 bæger kvark 5+ 
2 spsk Cheasy A-38 
1 rød peberfrugt, meget fint hakket 
1 grøn peberfrugt, meget fint hakket 
1 gul peberfrugt, meget fint hakket 
2 spsk finthakket dild 
havsalt og hvid peber 
1 dansk hovedsalat
 
  Ingredienser:
 -  125 g pasta (skruer eller lign) 
-  1 ds tun i vand 
 
 
-  Dressing: 
-  1½ dl fromage blanc 
-  salt 
-  peber 
-  paprika 
 
 
-  Grøntsager: 
-  ½ løg 
-  2 tomater 
-  5 cm agurk 
-  evt. 1/4 rød chilipeber 
 
 
  Fremgangsmåde: 
Pastaen koges efter anvisningen (skal være kogt helt bløde).
Alle ingredienserne til dressingen hældes i en skål sammen med tunkødet (uden vand) og det blendes med en stavblender.
Grøntsagerne hakkes meget fint og blandes i dressingen.
Hvis du har en minihakker, så start med løg og evt. chilipeber, derefter agurk, og til sidst tomat- så er det nemmere at få det hele med ud.
  
  
 
			 
			
			
			
			
				Anmeld