Halløj tøser!
 Jeg eksperimentere meget med mad, og er skam også igang med at lave en lille opskriftsbog.
 Her til aften fik vi besøg af min bror og svigerinde, og så tænkte jeg at jeg ville lave noget nyt,  svinemørbrad i tomatflødesauce ala Sussie   ;-)
 Opskriften er til ca 4 personer.
  Ingredienser:
 -  En god stor svinemørbrad
-  ca 1l fløde
-  1 lille dåse koncentreret tomatpuré
-  Ca ½ dl tomatketchup
-  1 stort løg
-  1 rød peberfrugt
-  Fedtstof til stegning
-  Salt, peber, paprika
-  Ærter til garniture
-  Ris
  Fremgangsmåde:
 -  Skær eventuelle fedtkanter af svinemørbraden, derefter skæres den i tern, bankes og krydres med groft salt og peber.
-  Varm fedtstoffet i en stor gryde ( jeg brugte en wok, da jeg synes det er nemmere at lade retten stå og simre, uden at være bekymret for at det brænder på) og hæld svinemørbraden deri, den skal kun lige brunes.
-  Skær peberfrugten ud i stykker som man synes er passende, derefter skrald løget og skær det i 4 både og tilsæt, løget er med til at give smag i retten, desuden bliver det rigtig lækkert at spise til risen, og folk som ikke bryder sig om løg, kan nemt pille det fra når de er så store.
-  Hæld så fløden i, og tilsæt, efter hvor kraftig smag man vil have, koncentreret tomatpuré, paprika og ketchup.
-  Lad retten simre i ca 30-40 min.
-  Serveres med basmati ris og kogte ærter.
  
  Velbekomme!
			 
			
			
			
			
				Anmeld