(8 - 10 personer)
100 gram økologisk smør
200 gram digestive kiks
325 gram flødeost eksempelvis Philadelphia
325 gram mascarpone
½ liter økologisk fløde
1 økologisk vaniljestang
100 gram flormelis
1 økologisk citron
4 husblas 
 Bærgele:
2 dl frugtsaft (du kan bruge jordbær, kirsebær, solbær eller hindbær). Tilsæt eventuelt lidt sukker.
2 husblas 
 Tilberedning:
Pensel springformen med lidt olie. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Rør kiksekrummerne i, blend massen og fordel den i springformen. Sæt på køl.
Kom flødeost, mascarpone, flormelis, vanilje, citron i en blender. Blend til det er helt blank. 
Pisk fløden til den er luftig og cremet og vend den sammen med flødeosten. 
Tilsæt husblassen.
Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Stil den i køleskabet. 
 Bærgele: 
Kom frugtsaften i en gryde, tilsæt lidt sukker efter behov. Put husblassen i og afkøl. Hæld bærgelen over kagen. Stil kagen tilbage i køleskabet og lad den trække i en times tid.
Denne klassiske amerikanske cheesecake er velegnet både til eftermiddagskaffen og som dessert. Velbekomme!
 ------------------------------------------------------------------------------------
 Den er bare så dejlig og total lækker! 

 Min veninde var her så jeg kunne smage et stykke, MUMS siger jeg bare!! 

 
			
			
			
			
				Anmeld