? om fromage fraise

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.815 visninger
3 svar
0 synes godt om
17. april 2008

ivfmarie

Er der nogen der har prøvet at bruge fedtfattige fløde-alternativer til ovnretter?
Her tænker jeg bla på "kylling i fad" opskriften.
Jeg har aldrig prøvet, da jeg forestiller mig at det vil skille ved opvarmning - men gør det det?
Og Jeg tænker altså på produkter med max 5% fedt.

Marie - forsøger at blive fedtreduceret

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. juli 2008

Jordbærpigen

Jeg bruger meget sjældent fløde osv. i ovn og gryderetter. Jeg bruger fx. kvark, fromage frais osv. Det fungerer fint for mig:P

Anmeld

30. juli 2008

Plysbjørnen

ivfmarie skriver:

Er der nogen der har prøvet at bruge fedtfattige fløde-alternativer til ovnretter?
Her tænker jeg bla på "kylling i fad" opskriften.
Jeg har aldrig prøvet, da jeg forestiller mig at det vil skille ved opvarmning - men gør det det?
Og Jeg tænker altså på produkter med max 5% fedt.

Marie - forsøger at blive fedtreduceret




Ellers ivf kan du bruge det der hedder CremeFine det er en fedtfattig fløde...

Betina

Anmeld

1. august 2008

Helle30

Jeg har én gang forsøgt mig med Cheasy fraice i en gryderet, og det skilte, så retten kom til at ligne noget, uglen ikke kunne holde nede:S.
Cremefine er rigtig fint og skiller ikke.
Som regel bruger jeg kokosmælk til legering i både gryde- og ovnretter - dog kun, hvis retten er med lyst kød (fjerkræ/krøllehalekræ).
Jeg kan ikke lige sammenligne energifordelingen i de forskellige produkter, men jeg ved, at plantefedt (kokos) er sundere end animalsk fedt (fløde) så det henholder jeg mig til.

- Helle

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.