Ungerne tager for tiden godt fra i madpakker og ved middagsbordet. De spiser det meste, men min fantasi er snart udfordret og jeg er træt af at hive de samme “klassikere” op af hatten uge efter uge… jeg vil gerne “udfordre” dem endnu mere på smag og variation…. så hit med jeres mest spændende hverdagsmad … gerne fisk- eller vegetar … gerne fyldt med farver og smag og gerne “nye” grøntsager?
Ting der hitter i forvejen:
- Alle “børnefamilieklassikerne”: Bolognese, dunser (også vegetar, kylling, fisk), lasagne, kyllingelår… osv.
- Thaimad/indisk/asiatisk generelt.
- Alt man kan putte ting ned i eller ovenpå (forårsruller, pita, taco, pizza, madvafler, osv.)
- Grøntsagssupper, risotto, gryderetter…
- Fisk: Mest dunser, bagt laks, rejer, fiskefilet…. hvad finder man ellers på?
- Gnavegrønt: De kører tomat, peberfrugt, gulerod, agurk, sukkerærter mv. ned i store mængder … hvad er ellers let og nemt at snacke på i grøntafdelingen?
Anmeld
Citér