Eksperthjælp: Frygter undersøgelse

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.434 visninger
0 svar
0 synes godt om
11. december 2022

Gitte Sander

Vil du ikke mene hvis man frygter en bestemt undersøgelse i fertilitetsbehandling og man ikke kan tænke på andet er det så ik meget godt og bede om at man får lavet den og der må findes en tid til det så man ikke skal gå og vente og ikke kan tænke på andet?Gittes svar

Hej 2 gang,

Jo, hvis der er en bestemt undersøgelse du frygter, så er det en god ide at spørge om den kan blive lavet hurtigere, så du ikke skal gå og tænke på den hele tiden.

Men det er jo ikke altid muligt at komme hurtigere til.

Derfor er det måske en god ide at skrive spørgsmål ned om undersøgelsen og fortælle om din frygt, når du ringer derind. Så kan sekretæren eller måske en sygeplejerske eller læge lige tale med dig om det. Måske har de nogle svar, der kan berolige dig og tage toppen af din frygt.

Under alle omstændigheder er det en god ide at sætte ord på, og tale med andre mennesker om det, hvis man frygter noget, så man ikke går alene med det. Hvis man går og brænder inde med det, og søger at undgå emnet, har mange former for frygt og angst det med at forstørre sig.

Vh.

GitteGitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.