Må man genopvarme fisk?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12.186 visninger
6 svar
2 synes godt om
6. april 2022

CKJ

Profilbillede for CKJ

Jeg har idag lavet varmrøget i en varm ret (pasta, fløde løg osv i en gryde hvor det er blevet kogt op) 

kan jeg varme det igen i morgen? Er der specielle regler om fisk?

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. april 2022

Mulllesmor

Profilbillede for Mulllesmor

min mand der er kok siger at det kan man godt, måske kan fiskestykker måske blivelidt smattede men det vides ikke 100 %

Anmeld Citér

6. april 2022

CKJ

Profilbillede for CKJ
Mulllesmor skriver:

min mand der er kok siger at det kan man godt, måske kan fiskestykker måske blivelidt smattede men det vides ikke 100 %



Fedt med et pålideligt svar  

skidt med det bliver smattet - det er det hele i en pasta ret

Anmeld Citér

6. april 2022

Nordsjælland1981

Profilbillede for Nordsjælland1981

Det stående spørgsmål er, om du har kølet det ned efter princippet: fra 65 grader til 10 grader på under 3 timer. Det siger hygiejnereglerne. Og lige præcis med pasta, skal man være varsom.

Havde jeg lavet sådan en ret og vidste, at resterne var sat i køleskabet og kølet ned hurtigt (jeg bruger altså ikke termometer ), ville jeg unde problemer varme det op igen  Men har det stået og lumret længe på køkkenbordet/komfuret, røg det ud.

Anmeld Citér

6. april 2022

CKJ

Profilbillede for CKJ

Altså vi spiste det - og efter Max 30 min var det på køl

Anmeld Citér

6. april 2022

Nordsjælland1981

Profilbillede for Nordsjælland1981
CKJ skriver:

Altså vi spiste det - og efter Max 30 min var det på køl



Helt fint. Så ville jeg ikke have nogle skrubler ved at genopvarme det

Anmeld Citér

8. april 2022

Kyle23434

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.