Eksperthjælp: Jeg kan ikke give dig svaret.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

735 visninger
0 svar
0 synes godt om
20. september 2019

Trine Andreasen

Hej
Jeg har lige fundet ud af jeg er gravid ca 6 uger henne. Jeg er i vildrede om vi skal beholde det da vi har 2 drenge i for vejen på 2,10 år og 13 måneder. Er så bange for ikke at kunne være der for dem alle hvis der kommer en tredje. Sagen er den at den første er lavet ved fertilitetsbehandling og den anden kom pludselig af sig selv og her tredje gang også af sig selv. Vi vidste at det kunne ske. Jeg har altid ville have mange børn men der skal også være tid og overskud til alle og er helt sikker på min kæreste mener vi skal have en abort da vores forhold har været meget belastet de to andre gange vi fik en baby, men ved ikke om jeg kan leve med en abort.
Ved egentlig ikke helt hvad mit spørgsmål er men har brug for at vide at det godt kan lade sig gøre med 3 så små børn uden at gå alt for meget på kompromis.Trines svar

Kære du

Tak for dit spørgsmål. 

Jeg kan godt forstå at du er i tvivl når du tidligere har oplevet at det har taget hårdt på jeres forhold at få et barn.

Jeg kan desværre ikke give dig svaret men jeg vil anbefale dig at tale med din kæreste. 

Og så mærk efter. 

Vil du beholde barnet hvis din kæreste ikke vil have det og måske ikke vil fortsætte hvis du vælger at få barnet? 

Vil du kunne organisere dit liv anderledes så der er tid og plads til et tredje barn? 

Har I råd til et barn mere? 

Vil du kunne leve med en abort? 

Hvorfor er det vigtigt for dig med mange børn? 

Jeg håber det giver dig lidt at tænke over og at det kan hjælpe dig med at vælge hvad der er rigtigt for dig og din familie. 

Mange hilsner Trine Trine yder personlig rådgivning, i spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling enten via e-mail eller ved at kommer ud i jeres hjem, hvor I føler jer trygge og derved bedre kan fortælle om de vanskeligheder I oplever. Endvidere holder Trine foredrag inden for 3 overordnet områder. Det, som hun kalder naturlig opdragelse, børn laver mad og natur oplevelser både med og uden et pædagogisk indhold.

Se Trines hjemmeside: www.naturligopdragelse.dk

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.