Anonym skriver:
Hvor længe må færdigblandet MME stå i køleskabet og hvordan skal det opbevares?
Jeg vil bruge det til grød og mos, synes der går rigtig meget spild af at blande lidt hver gang for jeg tilsætter forskelligt alt efter konsistent..
Så vidt jeg husker, lavede vi mme der skulle blandes i samtidig med vi lavede grød. Så enig med andre. Der var dog gange hvor man havde noget i køleskabet, der kunne bruges. Selv om der vist nok står et døgn, så var vi mere trygge med at få det brugt samme dag, så der gik sjældent mere end 12 timer. Det samme gjaldt udpumpet modermælk. Men jeg er også sådan en der ikke fryser ting ned, som f.eks. modermælk, som jeg har hørt mange gør. Men altså, ikke mere end et døgn, er anbefalingerne vist nok.
Og du spurgte vist til pasta og kødsovs i en anden tråd...? Vil bare sige, husk at mose det med gaflen, så der ikke er fare for det kan sætte sig fast. Selv om de er aldersmæssigt klar til almindelig mad, er de ofte slet ikke vant til og klar på udfordringerne omkring det at tyggeog sluge tingene.
Og til sidst, så har min unge i den alder været super glad for avokado og æg (eller lidt banan også, fisk eller andet), most sammen, til frokost osv. Det har bare værer kæmpe hit i mange måneder, så måske kan du også bruge det til noget. 
Anmeld
Citér