Eksperthjælp: Gravid?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.177 visninger
0 svar
0 synes godt om
8. marts

Gitte Sander

Hej. Har 1 spørgsmål ang om man kan være gravid selvom den er negativ. Min mens er ca 47/50 dage og før jeg får det rigtigt. Får jeg pletblød 4 dage før pg så mens efter. Fik min pletblød den 10 jan og fik mens den 14 jan. Har ikke fået det endnu, og er gået ca 54dage mandag den 5 marts begynd jeg at få kvalme og kastede lidt og og efter det har jeg sovet dårligt ca 3 timer og skal tisse mere end jeg plejere. Er mere træt og har ondt i mine brystvorter, men tog test idag ved 11 tiden idag og den var negativ skal til læge næste uge. Men kan jeg være gravid selvom den er negativ.. har slet ikke fået pletblødning eller noget og har det bare dårligt og kvalm som om jeg skal kaste op og morgen ca.. kan jeg være gravid har ikke været på p piller i mange år så...Gittes svar

Hej Rie,

Du må hellere tale med din læge om det, det er sådan noget læger kan svare på, og med de forandringer du beskriver, er der under alle omstændigheder god grund til et check og en graviditetsundersøgelse hos lægen.

Vh.

GitteGitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.