Glaze

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

261 visninger
4 svar
1 synes godt om

Du kan svare anonymt i tråden
22. februar

Anonym trådstarter

Halløj

Vi skal til at holde barnedåb og skal i den forbindelse lave en masse kage. 

Planen er at skulle lave petitfour. Altså en masse små moussekager der skal overtrækkes med glaze. 

Kan jeg glaze kager dagen før eller bliver glazen mon mat? Åh, jeg er lidt i vildrede. Jeg kan næsten ikke nå at glaze over 100 små moussekager på selve dagen, inden vi skal i kirke... 

 

Nogle der har erfaringer?

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

22. februar

Lisette W

Profilbillede for Lisette W

Jeg har kun prøvet det en gang, men kagerne så lige så flotte ud dagen efter som da jeg lige havde lavet dem, så jeg ville godt ture. Faktisk ved jeg ikke om jeg ville ture at lade vær, hvis nu du ikke rammer temperaturen korrekt har du tid til en plan b hvis du laver dem dagen før frem for på dagen

Anmeld Citér

22. februar

Anonym

Hvis jeg var dig ville jeg prøve at lave et par stykker her inden dåben, så kan du gemme dem til dagen efter og se hvordan de er, det er den bedste måde hvis du spørger mig

Anmeld Citér

22. februar

Anonym trådstarter

Tak for svar! 

Ja jeg har også lige handlet ind til det, så må lige prøve at lave en prøve

Anmeld Citér

20. juni

ahlers

Jeg vil lave den dagen inden, det kan man sagtens.

Min kone og jeg har tit haft problemer med at ramme den rigtige temperatur (vi synes at der er alt for mange forskellige guides rundt omkring med forskellige temperaturer).

Vi endte med at bruge den her guide:


https://www.gastrofun.dk/opskrift/guide-til-glaze-kage-mirror-glaze-kage

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.