madlavningsspørgsmål

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

340 visninger
3 svar
2 synes godt om
1. januar

AnoMom

Profilbillede for AnoMom

Vi fik raclette igår til nytårsmenu. Idag har vi så en masse kød i overskud, kylling, skinke og oksekød. 

Vi gider ikke lave raclette igen Idag. Men vil selvfølgelig ikke lade maden gå til spilde. Spørgsmålet er nu. 

Må man stege alle 3 typer kød sammen på samme pande? 

Synes engang jeg har hørt noget om at kylling skal holdes seperat. Men så igen. Hvis man spiser på Kina restaurant og får stegt maden direkte der blander man alt muligt sammen. 

Nogle der kan hjælpe?

gode råd til rettet vi kan lave af resterne er også velkomne  

godt nytår til alle

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

1. januar

StineW79

Profilbillede for StineW79

Du ka sagtens stege det sammen.

Vi laver tit gryderet, med forskellige slags kød, og det blir altid godt. Vh Stine 

Anmeld Citér

1. januar

AnoMom

Profilbillede for AnoMom
StineW79 skriver:

Du ka sagtens stege det sammen.

Vi laver tit gryderet, med forskellige slags kød, og det blir altid godt. Vh Stine 



Okay. Tak for svar  

Anmeld Citér

1. januar

Thea14

Vi skal også have Raclette rester i dag, og her ryger alt på den samme pande. 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+
Cookie information
Denne hjemmeside bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.