Nytårsaften - vegetarer og laktoseintolerance

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

789 visninger
7 svar
23 synes godt om

Du kan svare anonymt i tråden
24. december 2017

Anonym trådstarter

Hej med jer

Vi er en lille gruppe mennesker som skal holde nytårsaften sammen og i går bestilte vi maden - i dag vender et par tilbage, og siger at hvis vores tilbud om at de kan deltage stadig står ved magt, så vil de gerne med alligevel og spørger om de må tage en ven med.Vi spurgte det pågældende par om de ville deltage i vores nytårsaften for godt en uge siden. 

Nu fortæller de så, at vennen er voldsomt laktoseintolerant (det er ikke hans skyld og det hensyn SKAL tages) og at de er blevet vegetarer. Hvordan takler vi bedst den ift. at vi bestilte mad for 1100 kroner i går, og som ikke har taget hensyn til nogen? Burde vi afbestille maden eller burde vi sige at det bare er synd, og forsøge at lave nogle retter til de "kræsne" sjæle?

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

24. december 2017

Ettol

Profilbillede for Ettol

Jeg ville sige til dem, at de selvfølgelig stadig er meget velkomne til at deltage, men bede den om selv at tage noget vegetarmad og laktosefri mad med eller i det mindste at hjælpe med at lave det, når nu I allerede har bestilt til alle andre (og nej, det skal I ikke afbestille). Det vil de godt kunne forstå!

Hilsen en, som selv er vegetar og som aldrig forventer, at folk bare lige fremtryller et vegetarisk festmåltid, eller at vi alle sammen skal spise det samme.

Anmeld Citér

24. december 2017

IenFart

Profilbillede for IenFart

Selvfølgelig skal I ikke afbestille når de springer på i 11 time på den måde og oven i købet tager en mere med. De må selv tage noget med og så kan I tilbyde også at lave lidt ekstra som kan spises af dem. 

Anmeld Citér

24. december 2017

StineW79

Profilbillede for StineW79

Jeg vil som de andre også sige at de ska være velkommen, men at maden er bestilt, så endten må de selv undersøge hvilket muligheder der er, der hvor i har bestilt, og self selv betale mere udgiften, på de vil ha.

Og ellers må de selv sørge for mad, når det er med så kort varsel! Vh Stine 

Anmeld Citér

25. december 2017

Lomm

Profilbillede for Lomm

Vil også sige de selv bør stå for maden, og det vil de måske også helst - som vegetar kender man alle tricks til at lave noget lækkert der mætter (kødspisere hr en tendens til at tro at vegetarer lever af salat & kogte bønner). Ligeså med ham den intolerante, han må være vant til det, plus at hvis det er så slemt, så er der måske en vis risiko ved at spise mad andre har tilberedt. Men de tre kan jo sagtens gå sammen om maden, da der ikke er mælkeprodukter i vegetar mad.

Anmeld Citér

25. december 2017

Anonym

Hvis det er mennesker I gerne vil have med, så sig det som det er, at I er rigtig glade for de kan alligevel og meget velkomne. Men at maden jo er bestilt, så om ikke de kan supplere med et par af deres egne retter (det er vel heller ikke kun kødretter der er bestilt). Og evt. være endnu mere fantastisk ved også at lave en ekstra lækker salat eller lign., som ikke er for besværligt for jer, men kan spises af dem alle 3 også.

Anmeld Citér

25. december 2017

Miti's mama

Profilbillede for Miti's mama

Fra en der har været vegetar, og en datter der er laktose intolerant... bare fortæl hvad der er bestilt, og så bede dem om at supplere, hvis der er noget der mangler. Det gør jeg selv gerne. Og dobbelttjek med laktose! Det er overraskende hvor mange steder det gemmer sig.

Anmeld Citér

25. december 2017

Anonym trådstarter

Fantastisk, tak for jeres input. 

Vi skrev til dem at maden var bestilt, om de ville kunne spise det eller lign og de skrev selv at de ville komme efter maden - heldigvis :-)

 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.