 Hej
  Hej
 Fandt lige opskriften på kærnemælkssuppe
  -   1 l kærnemælk 
-   3 spsk. majsstivelse 
-   2-3 spsk. sukker 
-   1 æg 
-   lidt citronskal af en usprøjtet citron eller 1-2 spsk. citronsaft (ca. 0,25 dl) 
-   rosiner ad libitum 
-   evt. flødeskum 
-   evt. mandel splitter 
  I en separat skål piskes  æg med både blomme og hvide,  sukker og revet citronskal eller citronsaft sammen. Æggeblandingen stilles til side for senere at kommes i suppen.
 Lidt kærnemælk kommes i en gryde, nok til at røre al  majsstivelsen op. Majsstivelsen tilsættes og røres op. Husk at majsstivelsen skal være rørt godt ud. Herefter tilsættes resten af kærnemælken.
  Rosiner ad libitum (efter behag), samt eventuelt lidt mandel splitter, hældes i, og hele blandingen røres op ved svag varme under konstant omrøring, da det helst ikke må skille. Koges op i 2 minutter.
 Æggeblandingen fra før røres, helst vendes (røres) i. Æggeblandingen gør en ellers  "slasket" suppe lidt mere luftig og lækker. Suppen må  ikke koges op igen.
 Varm kærnemælkssuppe kan serveres i små portionsskåle, eventuel pyntet med  flødeskum umiddelbart før anretningen. Eventuelle mandel splitter serveres ved siden af.
  
 Håber den kan bruges jeg bruger den tit
  
			 
			
			
			
			
				Anmeld