MME til laktoseintolerance

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

467 visninger
4 svar
1 synes godt om

Du kan svare anonymt i tråden
7. maj 2017

Pianisten

Hej

Jeg har forsøgt at Google lidt rundt i de forskellige MME mærker til laktoseintolerante børn, men synes der findes flere - og så er der også noget med at der findes andre mærker til børn som "bare" har mælkeallergi? Hvilke mærker har I erfaringer med?

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

8. maj 2017

Abracadabra

Profilbillede for Abracadabra

Medfødt laktoseintollerance er så ekstremt sjældent og farligt, at din lokale børneafdeling må hjælpe - det skal du altså ikke selv bruge din kostbare tid på... Øv, det lyder hårdt.

Anmeld Citér

8. maj 2017

Pianisten

Laktoseintolerance eller ej, alle i min familie har af den ene eller anden årsag ikke kunne tåle det almindelige "billige" MME der findes på markedet, og derfor ville jeg gerne være på forkant med tingene og vælge en allergivenlig MME  

Anmeld Citér

8. maj 2017

ESV

Pianisten skriver:

Laktoseintolerance eller ej, alle i min familie har af den ene eller anden årsag ikke kunne tåle det almindelige "billige" MME der findes på markedet, og derfor ville jeg gerne være på forkant med tingene og vælge en allergivenlig MME  Men hvorfor spørger du så efter MME til laktoseintollerante? Hvis det alligevel ikke er laktosen der er problemet. 

Men for at svare på dit spørgsmål så er nutramigen fra apoteket allergivenligt men snak med din læge eller sundhedsplejerske om det, det er ikke sikkert det er nødvendigt. 

Anmeld Citér

8. maj 2017

Abracadabra

Profilbillede for Abracadabra
Pianisten skriver:

Laktoseintolerance eller ej, alle i min familie har af den ene eller anden årsag ikke kunne tåle det almindelige "billige" MME der findes på markedet, og derfor ville jeg gerne være på forkant med tingene og vælge en allergivenlig MME  Okay... Det er nok bare fordi, at laktoseintollerance hos spædbørn er potentielt livstruende, da de jo i høj grad lever af mælkesukkeret i modermælken. Derfor er ernæring til spædbørn med medfødt laktoseintollerance i meget høj grad en specialistopgave.

Hvis du ikke har fået diagnosen laktoseintollerance på dit spædbarn, skal du ikke have erstatning uden mælkesukker.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.