Eksperthjælp: Paragraf 56

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.081 visninger
1 svar
1 synes godt om
27. februar 2017

Gitte Sander

Jeg er under en paragraf 56 på grund af jeg er i fertilitetsbehandling, men da det er gået mig psykisk på med at skulle holde styr på mit job og skal til behandling mange gange har jeg spurgt min chef om det var i orden om jeg meldte mig syg i de 3 uger det står på, den første uge skal jeg have taget æg ud og lagt op igen, de næste 2 uger vil jeg gerne slappe af op til blodprøven, det have han ikke noget imod han skulle bare have noget på skrift fra min læge af. Mit spørgesmål er så, behøves det når man er under paragraf 56? jeg skulle ikke vise noget sidste gang jeg var i behandling så forstår det ikke. Jeg er kørt helt ned i bund og kan ikke finde hoved og hale i det hele det er så stresset, jeg vil bare igennem de 3 uger det står på i ro og fredGittes svar

Hej Henri82,

Jeg aner det ikke. Jeg ved ikke engang hvad en paragraf 56 er, desværre. Jeg tænker at du måske kan få svar fra en sagsbehandler eller din A-kasse eller fagforening, eller måske i fertilitetsklinikken?

Venlig hilsen,

GitteGitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

28. februar 2017

Mamacita til 2 piger

Profilbillede for Mamacita til 2 piger

Ved en paragref56 får arbejdsgiveren tilskud til sygedagpenge fra første dag. Du kan få tildelt denne paragraf ved mere end 10 sygedage for samme lidelse pr år. Jeg har den selv grundet kronisk hovedpine. Så i princippet, så behøver han ikke have noget på skrift fra din læge ifht. refusion for fraværet. MEN han har bedt om noget på skrift, og da "sygdommen" varer mere end 4 dage har han ret til at bede om en lægeerklæring på dit fravær. Arbejdsgiver skal dog betale denne.  

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.