Eksperthjælp: Skævt baghoved

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.070 visninger
0 svar
0 synes godt om
16. januar 2017

Kari Skovmand

Hej Kari

Vi har en dejlig lille dreng, men han vil meget gerne have hovedet drejet mod hans venstre skulder, hvilket har resulteret i begyndende skævt baghoved.
Vi øver hver dag med at ligge på den side. Og kigge til den side mens kroppen bliver drejet (som instrueret af osteopat) men han vil stadig ligge på venstre side.. og når vi drejer hovedet mod højre bliver han sur og støder imod - hvis vi drejer hans hoved mens han sover drejer han det selv tilbage, og hvis vi ligger en stofble bag ham så han ikke kan dreje hovedet den anden vej kigger han bare lige op i stedet.
Har du et godt råd?

Hilsen moren den ønsker en ligehovedet drengKaris svar

Kære Mor, der ønsker en dreng med symmetrisk hoved :-)

Jeg kan kun anbefale jer, at finde den nærmeste kiropraktor med speciale i børnebehandling. I vores klinik ser vi rigtig mange babyer med den problemstilling, og langt, langt de fleste kan selv dreje hovedet til begge sider efter ganske få behandlinger.

Så afsted, afsted - og sørg for vedkommende kiropraktor tjekker, om der kan være tale om en torticollis - en tilstand hvor den skrå halsmuskel er for kort og stram.

Held & lykke!

Bedste hilsner

KariKari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.