jeg laver altid pandekager ud fra øjemål, det synes jeg faktisk er nemmest. Så kan jeg altid tilføje mere/mindre mel/mælk alt efter hvor stor en portion jeg vil lave, og desuden regulere dejen hvis den er for tyk/tynd.
Jeg bruger 2 æg, ca. 1,5-2 tsk kardemomme, 1 tsk. vanillesukker, en knivspids salt. En til to spiseske sukker, alt efter hvor søde de skal være
Mælk
Mel
Jeg pisker først æggene med alle de små ingredienser, så hælder jeg en sjat mælk i og derefter et par spiseskeer mel. Det skifter jeg så lidt imellem, lidt mere mælk, så lidt mere mel indtil jeg synes portionen er stor nok. Og så skal den bare lige reguleres efter om jeg synes den er for tynd (mere mel i) eller for tyk (mere mælk i)
Evt. laver jeg en lille tester på panden, for at se om dejen fordeler sig som den skal.
Jeg bruger desuden altid smør på panden og ikke i dejen. En lille bitte klat til hver pandekage 
Anmeld
Citér