Den bedste gulerodskage ??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

357 visninger
4 svar
3 synes godt om
10. juli 2016

CR

Profilbillede for CR
Nu halvvejs med tvillingerne i maven ????

Her er min absolut ynglings opskrift på en gulerodskage. Den bliver lækker og svampet.

Hvis man ikke er til gulerod kan man bruge squash eller æbler eller hvad lysten/trangen  nu kan bringe

Man skal bruge:

  • 300 g fint revet gulerødder 
  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 1/2 dl smags neutral olie
  • 1 knsp. Salt
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 1 tsk Vanilje sukker
  • 150 g mel
  1. Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
  2. Vend olien i.
  3. Bland alle de tørre ingredienser i og vend det i.
  4. Hak gulerødder  (jeg propper dem i min juicer og bruger saften og de fint revet gulerødder og vend dem i.
  5. Kom kagen i en smurt form på ca 1 1/2 L.
  6. Bag kagen i ovnen 50 min ved 175 g. Jeg bruger varm luft.

 

Jeg bruger røremaskine når jeg laver den. Så æg  og sukker med piskeris. Olie og de tørre med k-spaden på laveste hastighed. Gulerødderne vender jeg i med dej skraber.

Men det kan lige så nemt gøres med en eller pisker og en dejskraber.

Kagen kan spises uden noget på, men jeg er til en syrlig glasur, så som appelsin eller citrin saft med Flormelis.  For en tykkere glasur, laver jeg den i en gryde med saften, lidt smør og Flormelis. 

Man kan også gå den klassiske ved med flødeost på toppen.

 

God fornøjelse 

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

10. juli 2016

Lenchick

Profilbillede for Lenchick
CR skriver:

Her er min absolut ynglings opskrift på en gulerodskage. Den bliver lækker og svampet.

Hvis man ikke er til gulerod kan man bruge squash eller æbler eller hvad lysten/trangen  nu kan bringe

Man skal bruge:

  • 300 g fint revet gulerødder 
  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 1/2 dl smags neutral olie
  • 1 knsp. Salt
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 1 tsk Vanilje sukker
  • 150 g mel
  1. Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
  2. Vend olien i.
  3. Bland alle de tørre ingredienser i og vend det i.
  4. Hak gulerødder  (jeg propper dem i min juicer og bruger saften og de fint revet gulerødder og vend dem i.
  5. Kom kagen i en smurt form på ca 1 1/2 L.
  6. Bag kagen i carporten 50 min ved 175 g. Jeg bruger varm luft.

 

Jeg bruger røremaskine når jeg laver den. Så æg  og sukker med piskeris. Olie og de tørre med k-spaden på laveste hastighed. Gulerødderne vender jeg i med dej skraber.

Men det kan lige så nemt gøres med en eller pisker og en dejskraber.

Kagen kan spises uden noget på, men jeg er til en syrlig glasur, så som appelsin eller citrin saft med Flormelis.  For en tykkere glasur, laver jeg den i en gryde med saften, lidt smør og Flormelis. 

Man kan også gå den klassiske ved med flødeost på toppen.

 

God fornøjelse 



Hvordan bager man en kage i carporten? 

Anmeld Citér

10. juli 2016

CR

Profilbillede for CR
Nu halvvejs med tvillingerne i maven ????




Hvordan bager man en kage i carporten? 



Ha ha damn you auto correcter 

Anmeld Citér

10. juli 2016

Lenchick

Profilbillede for Lenchick
CR skriver:



Ha ha damn you auto correcter 



Jeg kaster mig alligevel over opskriften, selvom jeg ikke har en carport 

Det bliver med sguash.

Anmeld Citér

10. juli 2016

CR

Profilbillede for CR
Nu halvvejs med tvillingerne i maven ????
Lenchick skriver:



Jeg kaster mig alligevel over opskriften, selvom jeg ikke har en carport 

Det bliver med sguash.



Ha ha

Det er også lækkert. Sidst jeg lavede med squash lagde jeg mørk  pålægschokolade da den kom ud af ovnen 

God fornøjelse 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+
Cookie information
Denne hjemmeside bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.