Tælle kcal

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

737 visninger
4 svar
0 synes godt om
30. maj 2016

trunte89

jeg tæller kcal i øjeblikket, men jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg gør det rigtigt. 

Fx et kyllinge bryst, skal jeg veje den inden eller efter det er stegt?

og det samme med kartofler i ovn. Fx fra frost, ca halvdelen af vægten forsvinder jo i ovnen. Hvilken vægt skal jeg taste ind?

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. maj 2016

MorTilN

Du skal veje det efter tilberedning af madvaren 

Anmeld Citér

30. maj 2016

trunte89

Mange tak for svaret 

Anmeld Citér

30. maj 2016

Chantie

 Man vejer altid maden før tilberedningen. Da vægten kan ændre sig meget alt efter hvordan du tilbereder det. 

Anmeld Citér

30. maj 2016

Chantie

du har jo spist 100 g kylling selvom det så er blevet til 80 g efter en Tur i ovnen.

eller det samme med pasta, det er det også før du koger det. 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.