Hakket Svinekød..

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

26. maj 2016

Ms.Momo

Profilbillede for Ms.Momo
så fik jeg to fredagsbørn; Victor 11.01.08 og Elise 11.04.14
Bshizzle skriver:

Arrrrgh... Hjælp mig tøser 

Jeg har 2100 g hakket svinekød i køleskabet som skal laves idag...! 

Frikadeller fik vi igår.. 

Så HIT me... Hvad kunne i finde på at lave ud af svinekød??  

(Det er kun mig og mine 2 drenge.. Så resten skal i fryseren). 



Min svigermor plejer at lave en stor portion af frikadellefars, og så koger hun halvdelen som kødboller, og smider i fryseren - så har vi dem til at lave boller i karry, boller i tomatsovs eller lignende...

Du kan også bruge det til kåldolmere eller frikadellesnegle...

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. maj 2016

Mo9ca

Bshizzle skriver:

Arrrrgh... Hjælp mig tøser 

Jeg har 2100 g hakket svinekød i køleskabet som skal laves idag...! 

Frikadeller fik vi igår.. 

Så HIT me... Hvad kunne i finde på at lave ud af svinekød??  

(Det er kun mig og mine 2 drenge.. Så resten skal i fryseren). 



Hva' med forloren hare el. Forloren skildpadde? Eller græske bøffer?

Anmeld Citér

26. maj 2016

Mo9ca

grinny skriver:

Jeg laver en gang imellem en kødrulle med spinatfyld 



Det lyder sgu lækkert. Kan du ikke lægge opskriften op?

Mvh. M

Anmeld Citér

26. maj 2016

Risse

Bshizzle skriver:

Arrrrgh... Hjælp mig tøser 

Jeg har 2100 g hakket svinekød i køleskabet som skal laves idag...! 

Frikadeller fik vi igår.. 

Så HIT me... Hvad kunne i finde på at lave ud af svinekød??  

(Det er kun mig og mine 2 drenge.. Så resten skal i fryseren). 



Herhjemme er vi ret vilde med små forloren harer 

Lav ligesom du ville lave en frikadelledej, 400-500g bliver ca til 4 stk små 'brød' rulles med bacon og i er stort ovnfast fad sammen med kartoffelbåde og løg skåret i 8 (og evt lidt ekstra små stykker bacon )

Super nemt og virkelig lækkert! Og de små 'harer' kan man jo også bare samle og fryse ned inden tilberedning 

Anmeld Citér

26. maj 2016

helle85

Bshizzle skriver:



Kødsovs og lasagne.. Da har jeg altid brugt Oksekød. 

Men god ide.. Vil da prøves. 



Her bruger vi svinefars eller svinger og kalv. Da manden ikke kan tåle okse kød

Anmeld Citér

26. maj 2016

MorTil3+

Jeg plejer at lave farsbrød med peberfrugt og feta. Laver en alm frikadelle fars og tilsætter så bare de ekstra ingredienser og former farsen som et farsbrød.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.