Arh?! Er min tærte nu til at smide ud??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.031 visninger
4 svar
3 synes godt om
6. februar 2016

Awd

Sagen er den at jeg bagte en mørdejstærte i går aftes.

Fyldet var friske æbler, kanelsukker og smør "klumper" og så med et låg af mørdej igen (Bare lige så i vidste hvad der var i i forhold til opbevaring)

Nå men den har stået på køkkenbordet i nat med et stykke bagepapir på, skulle den ikke have været på køl? Er den til at smide ud nu?

Arg%×*#!!

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. februar 2016

modesty



Sagen er den at jeg bagte en mørdejstærte i går aftes.

Fyldet var friske æbler, kanelsukker og smør "klumper" og så med et låg af mørdej igen (Bare lige så i vidste hvad der var i i forhold til opbevaring)

Nå men den har stået på køkkenbordet i nat med et stykke bagepapir på, skulle den ikke have været på køl? Er den til at smide ud nu?

Arg%×*#!!



Hvorfor skulle en tærte have været på køl? Du putter vel heller ikke wienerbrød i køleskabet?

Anmeld Citér

6. februar 2016

Awd

modesty skriver:



Hvorfor skulle en tærte have været på køl? Du putter vel heller ikke wienerbrød i køleskabet?



Haha det har du da ret i

Men tænkte bare der er jo smør i?

Anmeld Citér

6. februar 2016

modesty

Awd skriver:



Haha det har du da ret i

Men tænkte bare der er jo smør i?



Og? Man kan da sagtens have sit smør stående udenfor køleskabet. 

Anmeld Citér

6. februar 2016

Awd

modesty skriver:



Og? Man kan da sagtens have sit smør stående udenfor køleskabet. 



Ja, men det er heller ikke lækkert syntes jeg, det er mælkeprodukt og skiller/bliver surt og bakterie væksten udvikler sig hurtigt udenfor køl

Nå sidespor, mange tak for dit svar til mit spørgsmål og god lørdag

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.