Eksperthjælp: Angst for at miste sine børn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.148 visninger
0 svar
0 synes godt om
9. december 2015

Gitte Sander

Hej,
Jeg fødte tvillinger i 2012 - og var i den forbindelse indlagt i 4 uger efter fødslen, da specielt min ene pige var meget lille. Jeg har stadig mange uforløste følelser i forhold til den første tid på neo og kan mærke, at jeg generelt er meget præget af følelser, som handler om angst for at miste mine børn. Hvor Søren går man hen for at få hjælp til at bearbejde dette?Gittes svar

Hej,

Der er flere forskellige muligheder.

Du kan egentlig godt gå til en almindelig psykolog eller psykoterapeut MPF.

Måske kan du endda få en henvisning fra din egen læge via sygesikringsoverenskomsten til 12 gange hos en psykolog, så det bliver ret billigt for dig, især hvis du også er medlem af Danmark.

Der findes også både psykologer og psykoterapeuter, som er særligt erfarne i efterfødselsreaktioner og fødselstraumer. Jeg har tidligere her i brevkassen henvist til det, der hedder Gaia-instuttet, men jeg ved, at der findes andre. Prøv at google på "efterfødselsreation" eller "fødselstraume" kombineret med enten "psykolog" eller "psykoterapeut", så får du rækker frem.

Du kan også ringe til neo-natalafsnittet på sygehuset og spørge om de har nogle, de henviser til, som de kan anbefale.

Men ja, dine uforløste følelser fra fødselsforløbet og din nuværende angst hører til en kategori, som de fleste erfarne psykologer eller psykoterapeut MPF'ere bør forventes at kunne hjælpe dig videre med.

De bedste hilsener,

GitteGitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.