Jeg mener at det kun er i Danmark at man spiser rugbrød - eller ihvertfald i de mængder som vi gør. Hun kan sagtens undvære rugbrødet.
Kan hun heller ikke lide boller med groft mel i??
Jeg bager ofte disse boller:
15 gr. gær
1/2 l. vand
600 gr. mel
lidt salt 
Det hele røres sammen og stilles på køl natten over - eller i 8 timer (ca).
Dejen er lidt snasket, men med lidt koldt vand på hænderne, så går det fint.
Bages i 8 min. v. 275 gr. - derefter 225 gr. i 17 min.
jeg erstatter meget af melet med masser af havregryn og /eller fuldkornshvedemel,, hvid hvede eller hvad jeg nu lige har. 
Men ellers er hvid hvede udemærket. jeg ved ikke om det er helt så godt som de påstår, men det er ihvertfald bedre end alm. hvedemel. Kan du ikke blande hvid hvede med havregryn - så bliver de lidt grovere....??
			
			
			
			
			
				Anmeld