Eksperthjælp: Sygemeldt med stress

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.398 visninger
0 svar
0 synes godt om
9. september 2015

Gitte Sander

Hej brevkasse
jeg er blevet langtidssygmeldt pga stress på jobbet. Har været til løge som sagerne det var stress. Hun langtudsygemeldte mig. Da jeg pr. Mail kontakte mit job som aftalt og skrev jeg var sygmeldsramte på ubestemt tid pga stress og at jeg skulle til læge igen d.10/9 skrev min leder tilbage at jeg ville blive kaldt
ind til en mulighedssamtale inden for 3 uger. Nu nærmer tiden sig for mulighedssamtale sig. Magter ikke at skulle side over for 3 ledere (chefen, bogholderen og den daglig leder ). Vil det være muligt at Kunne gennemføre mulighedssamtale via en mail?
på forhånd tak for hjælpen
hilsen benteGittes svar

Hej Bente,

Det er meget forståeligt, sådan har mange det.

Jeg mener, at man kan blive fritaget for at deltage i en sådanne samtale, hvis man får en lægeerklæring på, at man er for syg til at deltage.

Jeg tror ikke, at samtalen kan holdes via mail, men eventuelt over telefon. Endelig er der den mulighed at du tager en bisidder med til samtalen, som kan hjælpe dig med at tænke klart, hvis du mister overblikket og/eller koncentrationen.

Måske har du en fagforening eller A-kasse, du kan ringe til for at få en mere præcis vejledning om, hvordan du bør forholde dig?

Held og lykke med det.

Vh.

Gitte

 Gitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.