Opskrift på svinekam?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

956 visninger
8 svar
3 synes godt om
22. august 2015

Mamalou

Hejsa 

Er der nogen der har et bud på hvad jeg skal stille op med en svinekam jeg har i fryseren? Min fantasi rækker til flæskesteg og det gider jeg ikke.  

Kom frisk  

 

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

22. august 2015

Lucky05

Mamalou skriver:

Hejsa 

Er der nogen der har et bud på hvad jeg skal stille op med en svinekam jeg har i fryseren? Min fantasi rækker til flæskesteg og det gider jeg ikke.  

Kom frisk  

 



En ribben sandwich er aldrig af vejen.. 

Selvom det selvfølgelig er flæskesteg af en art.. 

Anmeld Citér

23. august 2015

Elgaard73

Hvad med pulled pork?

Anmeld Citér

23. august 2015

Mamalou

Elgaard73 skriver:

Hvad med pulled pork?



Kan man det af en svinekam? Har kun lavet det af nakkefilet

Anmeld Citér

23. august 2015

fo82

Mamalou skriver:



Kan man det af en svinekam? Har kun lavet det af nakkefilet



Jeg ville ikke lave pulled pork af kamstegen - jeg tror det bliver for tørt...

hvad med at marinere den så det bliver en anderledes flæskesteg? (Det har jeg set i netto) 

Anmeld Citér

23. august 2015

Hectar

Skære det ud til koteletter?

Anmeld Citér

23. august 2015

Elgaard73

Mamalou skriver:



Kan man det af en svinekam? Har kun lavet det af nakkefilet



Ja, jeg har gjort det en del gange. Jeg fjerner bare sværen og gør så ellers som ved en nakkefilet. Herhjemme er vi nemlig også kørt lidt træt i den traditionelle flæskesteg.

Anmeld Citér

23. august 2015

L-Lotte

Mamalou skriver:

Hejsa 

Er der nogen der har et bud på hvad jeg skal stille op med en svinekam jeg har i fryseren? Min fantasi rækker til flæskesteg og det gider jeg ikke.  

Kom frisk  

 



Du kan skære sværen og det meste af fedet af. Smører stegen med et tykt lag abrikos marmelade iblandet lidt hakket chili og afslutte med knuste cornflakes. 

Anmeld Citér

23. august 2015

Mamalou

Elgaard73 skriver:



Ja, jeg har gjort det en del gange. Jeg fjerner bare sværen og gør så ellers som ved en nakkefilet. Herhjemme er vi nemlig også kørt lidt træt i den traditionelle flæskesteg.



Jeg er også så træt af flæskesteg, men fryseren skal afrimes og den skal spises.

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.