Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Hej
Jeg har prøvet at bage disse boller som bare er perfekte:
http://morefews.dk/2015/07/27/verdens-bedste-boller/
Men er der nogen der har råd til hvordan man får lige så gode boller i grov-format ? grovboller der er lette og luftige ?
Anmeld Citér
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Tillesen skriver: Hej Jeg har prøvet at bage disse boller som bare er perfekte: http://morefews.dk/2015/07/27/verdens-bedste-boller/ Men er der nogen der har råd til hvordan man får lige så gode boller i grov-format ? grovboller der er lette og luftige ?
Jeg laver disse boller
http://sesamsesam.com/hjem/gulerodsboller-med-havregr-d
Og der hvor hun skriver at man kan komme gulerødder i putter jeg også lidt hørfrø, sesam og solsikkekerner.
Og så erstatter jeg noget af melet med grahamsmel
De er bare så gode.
Når vi bager hvedeboller laver jeg disse:
http://www.amo.dk/opskrifter/brod-og-boller/boller/fodselsdagsboller/
De er altid populære og der bliver altid spist en masse
Syntes mine boller ser bedre ud
Ud af et kilo hvedemel, så
Erstatter jeg 300 gram af hvedemelet, til alt muligt andet blandet groft mel
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128