Mor til to piger, fra ‘14 og ‘20
Vi lavede ikke selv noget, udover et par kager til barselsbesøgene efter fødslen.
men min mor lavede 28 retter som hun opbevarede i deres fryser. Det var deres barselsgave til os. Koteletter i tomatsovs, boller i karry, pasta og kødsovs, hakkebøffer i sovs, og ... Ja kan ikke huske resten. Men det var så(!) dejligt at kunne sige at hun lige skulle tage en ret op(altså en ret hvor der er til to). Vores datter kunne vi stort set ikke lægge fra os de første mange uger uden hun skreg. Så især det at kunne spise aftensmad uden at skulle kæmpe for selve madlavningen var dejlig
.
Vi har desuden pesto i isterningestykker i fryseren jævnligt. Vende det i pasta med en stegt kyllingefilet skåret i stykker samt lidt grøntsager, det er bare dejlig nemt
Men ja vil anbefale jer bare at have lidt frosset ned.
lav lidt ekstra når I laver aftensmad. Frys resten ned.
Når ja, min mor frøs det ned i sådan nogle bakker ligesom leverpostej. Når vi selv fryser ned gør vi det i fryseposer.
Anmeld
Citér