Færdig grød. Har brug for hjælp

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.142 visninger
3 svar
4 synes godt om

Du kan svare anonymt i tråden
19. juni 2015

Anonym trådstarter

hej piger.

min søn på 5 mdr vil rigtig gerne have grød, men problemet er at når jeg laver grøden efter opskriften bag på risgrøden eller majsgrøden så er det fin konsistens de første 3 min. Men derefter bliver det pludselig så tyndt som vand. Og så er det ikke ligefrem nemt og give på ske.

hvad sker der? Hvorfor bliver det så tyndt efter han har fået 2 skeer ?

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

19. juni 2015

A-1995

Jeg spekulerede på det samme og skrev og spurgte sempers eksperter.

fik af vide at det er nogle enzymer der er i barnets spyt, som gør det. Så lad være med at røre for meget i det efter skeen har været i babys mund ����

Anmeld Citér

19. juni 2015

Mor11

Profilbillede for Mor11

Prøv, når du tørrer det overskydende væk med skeen (altså ved babys mund) så læg det af i en seperat skål i stedet for at det bliver blandet med resten af portionen, når baby så bliver bedre til at få det hele ind i munden, er det ikke længere et problem  

Anmeld Citér

19. juni 2015

Anonym trådstarter

Mor11 skriver:

Prøv, når du tørrer det overskydende væk med skeen (altså ved babys mund) så læg det af i en seperat skål i stedet for at det bliver blandet med resten af portionen, når baby så bliver bedre til at få det hele ind i munden, er det ikke længere et problem  



Tusinde tak for svar det vil jeg da lige prøve ��

 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.