Kom med jeres gode idéer!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

765 visninger
9 svar
3 synes godt om
18. juni 2015

Anna2706

I er jo så fulde af gode idéer, så kom glad med dem! :-) 

Jeg har fødselsdag snart og i den anledning har jeg inviteret på gæster herhjemme. Først var min plan det traditionelle med boller og lagkage, men jeg vil gerne lave noget anderledes og spændende. Det er kl. 13 så det skal jo være noget frokost af en art men HVAD?? 

Alle jeres idéer modtages med kyshånd :-)  

Anmeld Citér

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

18. juni 2015

StineW79

Profilbillede for StineW79

Hjemmelavet pålægskagemand, med alt dit ynglingspålæg.

Pandekager med fyld og nachos.

Hjemmelavet sandwich/sammelselv sandwich med forskellige muligeheder for fyld.

Pasta.

Lassange.

Grill. Vh stine

Anmeld Citér

18. juni 2015

Anna2706

Andre ? :-D 

Anmeld Citér

19. juni 2015

Leneur

Ja lakse/spinatroulade på en bund af salat pyntet med rejer, lidt rød dressing og flutes. Fordelen er at den skal forberedes et par dage i forvejen. Først skal spinatbunden bages og dagen efter rulles med laksefyldet, da den har bedst af at stå og trække til dagen efter igen. Bøf i folie med champignon, løg, tomat, peberfrugter og feta med enten hasselbagte eller ovnbagte kartofler med en god salat til. Sovsen kommer helt af sig selv fra bøfferne når de bliver åbnet på tallerkenen, så kan man jo vente med at give dessert til det er kaffetid og så kunne en gammeldags jordbærkage med makroner og flødeskum være en mulighed, eller en lagkage... 

Anmeld Citér

19. juni 2015

Leneur

Leneur skriver:

Ja lakse/spinatroulade på en bund af salat pyntet med rejer, lidt rød dressing og flutes. Fordelen er at den skal forberedes et par dage i forvejen. Først skal spinatbunden bages og dagen efter rulles med laksefyldet, da den har bedst af at stå og trække til dagen efter igen. Bøf i folie med champignon, løg, tomat, peberfrugter og feta med enten hasselbagte eller ovnbagte kartofler med en god salat til. Sovsen kommer helt af sig selv fra bøfferne når de bliver åbnet på tallerkenen, så kan man jo vente med at give dessert til det er kaffetid og så kunne en gammeldags jordbærkage med makroner og flødeskum være en mulighed, eller en lagkage... 



Tunmousse kunne også være godt. Den er ikke så advanceret som rouladen... Fyldte pandekager er også godt. Jeg elsker det mad man kan forberede i god tid, så man ikke skal stå i køkkenet alt for meget når man har gæster.... 

Anmeld Citér

19. juni 2015

Anna2706

Leneur skriver:



Tunmousse kunne også være godt. Den er ikke så advanceret som rouladen... Fyldte pandekager er også godt. Jeg elsker det mad man kan forberede i god tid, så man ikke skal stå i køkkenet alt for meget når man har gæster.... 



Det lyder bare rigtig lækkert det hele :-P Og så er det jo dejligt at det kan laves i forvejen så man ikke står og stresser på dagen :-) 

Anmeld Citér

19. juni 2015

God-mor

Anna2706 skriver:

I er jo så fulde af gode idéer, så kom glad med dem! :-) 

Jeg har fødselsdag snart og i den anledning har jeg inviteret på gæster herhjemme. Først var min plan det traditionelle med boller og lagkage, men jeg vil gerne lave noget anderledes og spændende. Det er kl. 13 så det skal jo være noget frokost af en art men HVAD?? 

Alle jeres idéer modtages med kyshånd :-)  



Jeg tænker tapas Det er så lækkert og hyggeligt. 

Anmeld Citér

19. juni 2015

Anna2706

God-mor skriver:



Jeg tænker tapas Det er så lækkert og hyggeligt. 



Det var også én af tingene som jeg havde tænkt på :-) Men har aldrig lavet tapas, hvad skal man bruge??

Anmeld Citér

19. juni 2015

God-mor

Anna2706 skriver:



Det var også én af tingene som jeg havde tænkt på :-) Men har aldrig lavet tapas, hvad skal man bruge??



Jamen det bestemmer man jo helt selv. Men når jeg laver tapas så laver jeg hjemmebagt brød, humus, div. pølser/skinker, oliven, lakseroulade, små ristede brød med oliventapenade, melon omviklet af parmaskinke, kyllingespyd med peanutsovs, blinis med rogn eller rejesalat. Og der er mange flere lækre ting man kan kaste sig ud i. Hvis du googler tapas så kommer der rigtig mange lækre opskrifter frem Meget af det kan du forberede inden gæsterne kommer. 

Anmeld Citér

19. juni 2015

Anna2706

God-mor skriver:



Jamen det bestemmer man jo helt selv. Men når jeg laver tapas så laver jeg hjemmebagt brød, humus, div. pølser/skinker, oliven, lakseroulade, små ristede brød med oliventapenade, melon omviklet af parmaskinke, kyllingespyd med peanutsovs, blinis med rogn eller rejesalat. Og der er mange flere lækre ting man kan kaste sig ud i. Hvis du googler tapas så kommer der rigtig mange lækre opskrifter frem Meget af det kan du forberede inden gæsterne kommer. 



Det lyder lækkert, det vil jeg lige Google :-) 

Anmeld Citér

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.