Jeg har bagt lagkage for første gang i dag. Jeg lavede to slags med hjemmebagte bunde, og det er med limemousse og jordbærmousse.
Jeg lavede 2 kager, men nu tror jeg det var lidt overkill at lave 2, især fordi der er nogen, der ikke kommer alligevel.
Min tanke er, at i morgen, så pynter jeg kun den ene (den skal have marcipanlåg og sprøjtes flødeskum rundt i kanten), og så venter jeg og ser, om der bliver behov for den anden.
Hvis der ikke bliver behov for den, kan jeg så godt fryse den ned? Jeg tænkte at dele den i 4 og fryse ned, så kunne man tage op, hvis der lige kom gæster. Men kan man det? Der er jo fløde i mousserne.
Hvis jeg kan fryse den, kan jeg så godt komme marcipanlåg på med glasur ovenpå, før jeg fryser den ned? Og så selvfølgelig ikke komme flødeskum rundt om kanten på den, der fryses.
Hilsen en novice
Anmeld
Citér