Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg skal lave konfirmationskage på lørdag og mangler opskrift på smørcreme..
Kan i hjælpe?
Skal kagen med smørcreme på køl inden fondanten kommes på? Hvis ja, hvor længe?
Hjææælp!
Anmeld Citér
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
http://www.bagetid.dk/guides/6-sadan-bager-du-en-kage-der-skal-betraekkes-med-fondant
Jeg brugte denne hjemmeside da jeg lavede sådan en kage .
Personligt synes jeg det nemmere at arbejde med kagen ved at stille den på køl med den færdige smørcreme i - så kan man rulle fondaten ud i mens. Jeg hr prøvet en gang hvor jeg lod den stod ude i mens, og der gled øverste del af kagen - og så var det forfra da den ramte gulvet og der var kage over alt .
Håber du kan bruge hjemmesiden, jeg synes nemlig det var den bedste jeg fandt da jeg ledte
Chris87 skriver: http://www.bagetid.dk/guides/6-sadan-bager-du-en-kage-der-skal-betraekkes-med-fondant Jeg brugte denne hjemmeside da jeg lavede sådan en kage . Personligt synes jeg det nemmere at arbejde med kagen ved at stille den på køl med den færdige smørcreme i - så kan man rulle fondaten ud i mens. Jeg hr prøvet en gang hvor jeg lod den stod ude i mens, og der gled øverste del af kagen - og så var det forfra da den ramte gulvet og der var kage over alt . Håber du kan bruge hjemmesiden, jeg synes nemlig det var den bedste jeg fandt da jeg ledte
Mange tak
Super hjemmeside
mortilfreja skriver: Mange tak Super hjemmeside
Det var så lidt
Ja jeg synes også den er rigtig god
Det er nemmere at få lagt fondanten ordentlig ind til kagen, hvis din smørcreme har sat sig, mine kager får gerne 1 times tid i køleskabet inden jeg overtrækker dem
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128